Nyílt nap2019. december 03.

Nyílt nap a negyedikes, ötödikes és kilencedikes szülők számára

Nyílt nap a negyedikes, ötödikes és kilencedikes szülők számára

Az oktatás alapja az iskola–szülő–diák közötti folyamatos kommunikáció és bizalomteljes kapcsolat. Ennek jegyében hirdeti meg az Ady-líceum évről évre a Nyílt napot, amelynek során vendégül látja a 4., 5. és 9. osztályos diákok szüleit. A látogatókat nemcsak finom süti és kávé várta.2019. május 10.

Nyílt nap 8. osztályosok számára

Nyílt nap 8. osztályosok számára Mintegy százhatvan nyolcadikos diák látogatott el pénteken a nagyváradi Ady Endre Líceumba az iskola által szervezett nyílt napra. Az adys élet számos vetületét ismerték meg mindazok a nyolcadikos diákok, akik pénteken elmentek az iskola által szervezett nyílt napra.

2019. május 10.

Nyílt nap 8. osztályos diákok számára

Nyílt nap 8. osztályos diákok számára

Pénteken, május 10-én 12 órától nyílt napot tartunk az Ady-líceumban.

Szeretettel várjuk a 8. osztályos diákokat és tanáraikat egy közös délelőttre. A diákok számára szervezett tevékenységek körülbelül 14 óráig tartanak. 

Figyelem,  12 órától, nem 10-től! Kérjük szépen, hogy akik szeretnének részt venni,  jelezzék csütörtökig a 0359410587-as telefonszámon vagy a litadyendre@yahoo.com címen, hogy hányan jönnek. 2018. december 07.

Nyílt nap

Nyílt nap

December 6-án újra nyílt napot tartottunk iskolánkban. Ilyenkor a kezdő (5. és 9.) osztályosok szüleinek alkalma nyílik bepillantani az iskola belső világába,  megismerni a különbőző szaktermeket, laboratóriumokat, a könyvtárat, és nem utolsó sorban a gyermekük osztályában tanító tanárokat. 

https://www.biharinaplo.ro/cimlap/2018/12/09/szulocsoportok-korutjai-az-adyban.biharinaplo

http://www.biharinaplo.ro/helyi/2018/12/09/szulocsoportok-korutjai-az-adyban-2.biharinaplo2018. május 30.

Nyílt nap 8. osztályos diákok számára

Nyílt nap 8. osztályos diákok számára 2018. május 30-án az Ady Endre Elméleti Líceum tárt kapukkal várta az iskola iránt érdeklődő nyolcadikos diákokat. A nyílt nap programja a díszteremben kezdődött, ahol Vad Márta igazgató asszony köszöntötte a látogatókat. 

2017. december 04.

Nyílt nap az Adyban

Nyílt nap az Adyban

 Az előző évek pozitív visszajelzései alapján az idén is szeretettel várjuk a negyedikes és iskolánk ötödikes és kilencedikes diákjaink szüleit a 2017. december 7-én, csütörtök délután 17-19 óra között szervezendő nyílt napra az Ady Endre Líceumba. A találkozó célja az iskolában zajló tanítási-nevelési tevékenységek megismertetése a szülőkkel, akik a pedagógusok vezetésével végigjárhatják  az iskolát. A szaktermekben beszélgetésre várják a tanárok a szülőket, ahol egyúttal bemutatásra kerülnek azok a felszerelések, tantervek, alternatív tankönyvek, amelyek eszközei, kiegészítői a mindennapi iskolai munkának.

Legyenek egy pár órára Önök is adysok!2016. december 07.

Legyenek egy pár órára Önök is adysok!

Legyenek egy pár órára Önök is adysok! Legyenek egy pár órára Önök is adysok!
Nyílt nap az Adyban
Szeretettel várjuk a IV.-es és iskolánk V.-es és IX.-es diákjainak szüleit a 2016. december 7-én, szerdán délután 17-19 óra között megszervezendő nyílt napra az Ady Endre Líceumba. Megismerhetik tanítási- nevelési tevékenységeinket, majd a pedagógusaink vezetésével végigjárhatják az iskolát. A szaktermekben beszélgetésre várjuk a szülőket, ahol egyúttal bemutatjuk azokat a felszereléseket, eszközöket, használt módszereket, melyekkel naponta dolgozunk. 
Pillantsanak bele Önök is gyermekeik, diákjaink mindennapjaiba!

2016. december 05.

Nyílt nap az Adyban

Nyílt nap az Adyban

Az előző évek pozitív visszajelzései alapján az idén is szeretettel várják a IV-es és az iskola V-es és IX-es diákjaink szüleit a 2016. december 7-én, szerdán 17–19 óra között szervezendő nyílt napra az Ady Endre Líceumba. A találkozó célja az iskolában zajló tanítási-nevelési tevékenységek megismertetése a szülőkkel, akik a pedagógusok vezetésével végigjárhatják az iskolát. A szaktermekben beszélgetésre várják a tanárok a szülőket, ahol egyúttal bemutatásra kerülnek azok a felszerelések, tantervek, alternatív tankönyvek, amelyek eszközei, kiegészítői a mindennapi iskolai munkának.

http://www.reggeliujsag.ro/nyilt-nap-az-adyban/
© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad