Maturandus2018. január 16.

A 12. A osztály Maturandus-ünnepsége

A 12. A osztály Maturandus-ünnepsége

Az Ady Endre Elméleti Líceum 12.A (filológia-intenzív angol) osztályának maturanduszára 2018. jan.16-án került sor, témája pedig a horror volt. Maturanduszunk rólunk és tanárainakról szólt, arról, hogyan látta mindkét fél az elmúlt 4 évet az iskolában. A témaválasztás nem volt nehéz, mivel a 4 év alatt majdnem kikészítettük tanárainkat, így mi váltunk a rémálmukká. Az estét három műsorvezetőnk indította, ezt követték az óra-paródiák és a táncok, majd a műsor az ötödik éve generációról generációra szálló Á-s himnusszal (Cup song átírva 12. osztályos verzióra), illetve búcsúdalunkkal (Hooligans:Seholország) ért véget. Ez után következett osztályfőnökünk beszéde, majd a hagyományos kitűzőosztás, illetve az állófogadás, melyen szüleinkkel és tanárainkkal együtt vettünk részt.2017. január 26.

A 12.C osztály Maturandus-ünnepsége

A 12.C osztály Maturandus-ünnepsége Nagy cirkuszt csapott január 26-án az iskola 12. C osztálya - ezt természetesen a lehető legszerethetőbb értelemben, ugyanis a cirkusz világa köré épült műsoruk.

2017. január 24.

A 12.E osztály Maturandus-ünnepsége

A 12.E osztály Maturandus-ünnepsége A végzősök körében ötödikekként léptek színpadra a 12. E-s diákok január 24-én. Az osztály a hotelt választotta témának, így az esemény címe a Hotel Elodáz lett, a rengeteg felmérő-halasztásra reflektálva.

2017. január 19.

A 12.B osztály Maturandus-ünnepsége

A 12.B osztály Maturandus-ünnepsége A 12.B osztály műsora január 19-én délután 18 órától kezdődött. A témája a Bulisok(k) köré épült. A gyerekek elsősorban bizonyos negatív sztereotípiákat szerettek volna leépíteni az előadáshoz való hozzáállásukkal, nem csekély öniróniával kiemelve azt, hogy bár zömében nagykorúak, mégis gyermekként élik meg a kis hétköznapjaikat.

2017. január 17.

,,Alvilág" – a XII. A osztály Maturandus-ünnepsége

,,Alvilág" – a XII. A osztály Maturandus-ünnepsége

2017. január 17-én az Ady Endre Líceum ,,Alvilága" megnyitotta kapuit. E koncepció adta a 12.A osztály maturanduszának témáját, amely fergeteges műsorrá alakult. A témát Dante Alighieri Isteni Színjátékának a pokla ihlette, s ehhez kapcsolódott az osztály elképzelése a tanulásról, miszerint, ha át szeretnénk menni az érettségin, azért bizony meg kell szenvednünk.2017. január 12.

A 12.D osztály Maturandus-ünnepsége

A 12.D osztály Maturandus-ünnepsége A D-sek nagykorúsítási műsora meglehetős öniróniával ugyan, de arról szólt, hogy bármennyi választási lehetőségünk is adott, mindig a D a helyes válasz. 

2017. január 10.

A 12.F osztály Maturandus-ünnepsége

A 12.F osztály Maturandus-ünnepsége

Alig kezdődött el a 2017-es év, iskolánk újra ünneplőbe öltözött, és a díszterem zsúfolásig megtelt szülőkkel, rokonokkal, barátokkal, tanárokkal. Mindenki kíváncsian és izgatottan várta, hogy színpadra lépjenek a 12.F osztály tanulói, akik sok-sok készülődés és próba után bemutatták Maturandusz-műsorukat.
© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad