Utolsó „Iskola másként” nap a 9.D osztályban

2023. október 27.

A pénteki napot két nagyon érdekes előadással kezdtük. Iskolánk volt diákja, Ádám Orsolya segítségével betekintést nyertünk egy séf mindennapjaiba, megtudtuk, milyen élmény volt részt venni egy tévés főzőműsorban, és azt, hogy milyen fontos az alázat és a kitartás a céljaid megvalósításában.

A második előadásban az  eSat” nevű projekt került bemutatásra. Az előadás célja eljuttatni a diákokhoz  az Erasmus+ által támogatott lehetőségek tárházát: ificserék, ösztöndíjprogramok, pályázatok, fiatal vállalkozók támogatása és hasonlók.

A pénteki napot önkénteskedéssel zártuk a Bonitasznál. Segítettünk a gyerekeknek a tökfaragásban, illetve hatékony segítséget nyújtottunk az alagsorban kialakítandó tornaterem előkészületeiben.




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad