10.C negyedik nap 01

2024. április 25.

A "Zöld hét" negyedik napján reggel 8 órakor találkoztunk a 93-as teremben, ahol egy drog- és alkoholprevenciós előadást hallgattunk meg. Felhívták a figyelmünket arra, hogy a bulikban mire kell vigyázni, és hogy legyünk óvatosak. Például az italainkat ne hagyjuk felügyelet nélkül. Kipróbálhattunk két szemüveget, a drog- és alkohol-szemüveget, amellyekkel egy akadálypályán végigmehettünk. Megtapasztaltuk, hogy milyen nehéz alkohol hatása alatt bemérni a távolságot. A drogosok pedig szivárványszínűben látják a világot.

Ezek után az iskolaudvaron fociztunk egyet, majd pedig kosaraztunk. Voltak, akik csak szurkoltak nekünk - de majdnem az egész osztály részt vett a sporttevékenységeken. Jól elfáradtunk a végére.




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad