Kik is vagyunk mi, Zabhegyezők?

2016. január 04.

Kik is vagyunk mi, Zabhegyezők?

A Zabhegyezők csoportja 9-12-es diákokból áll, akik szeretnék kipróbálni magukat animátorkodás terén vagy egy király dolog részévé szeretnének válni.
Zabhegyezőnek lenni egyben szórakoztató és  felelősségteljes dolog. Mi gyerekanimátorok vagyunk, ami azt jelenti, hogy gyerekekkel foglalkozunk. Programokat, játékokat szervezünk nekik az év során, mindezt teljesen ingyen. Ilyenkor játszunk velük, körjátékokat játszunk és arcot festünk. Önkéntes csoport vagyunk, tehát bármikor benézhet  hozzánk bárki és addig végzi ezt a tevékenységet, amíg csak a szíve diktálja!

Miért éri meg Zabisnak lenni? 

Egy eszméletlen jó társaság részévé válhatsz, ahol a programszervezésen kívül más tevékenységeket is végzünk együtt, és mindig alap a jó a hangulat! Azon kívül, hogy a társaság is király, persze, mi a gyerekekért is vagyunk, akik megmosolyogtatnak minket, feltöltenek jókedvvel és vidámsággal. Na és milyen király érzés hazamenni egy program után úgy, hogy 150-200 gyerek napját tetted boldogabbá, pont Te! 


Milyen programjaink vannak?

Amilyet csak elképzelünk, azt meg is valósítjuk! Volt már indiános, sztáros, karácsonyi és  vízalatti programunk is a sok más rengeteg mellett. A programjainkon általában 150-200-250 gyerek szokott részt venni, ami egy elég szép szám!
A váradi programok mellett viszont minden évben a magyarországi Zabhegyezősökkel együtt megrendezésre kerül a Nemzetközi Gyerekfesztivál is, ami egy egyhetes program kb. 400 gyerekkel. Hatalmas élmény, mindenképp érdemes kipróbálni!


Mindenképp próbáljátok ki, milyen érzés igazi Zabhegyezőnek lenni, nem fogjátok megbánni, és csak többek lehettek tőle és mindezt egy csoport tagjaként tehetitek, ahova tartoztok! Önkéntesnek lenni, és valakinek jót tenni vagy örömet okozni nagy dolog, meg ha valami apróságot teszel, akkor is! 



Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad