Rajzkör2020. június 05.

PKE kreativitás versenyeredmények

Gratulálunk diákjainknak a versenyen elért kiváló helyezéseikért! PKE kreativitás verseny vizuális kategória

2020. május 28.

Játék a fotókkal

Játék a fotókkal Fogadják szeretettel a diákok fotómontázsait.

2020. április 29.

Távolról is közel

Távolról is közel

A PKE Művészeti Tanszék szolidaritás témában pályázatot hirdetett. Iskolánk diákja, Bíró Tímea-Ingrid Távolról is közel című pályamunkájával jelentkezett. A pályamunkára 2020. június 2-ig szavazhatnak. Köszönjük szépen!

 2020. január 08.

Tojástartók újragondolva

Tojástartók újragondolva Színes portrék egy érdekes felületen az újrahasznosítás jegyében. Tojástartók új élete.

2018. március 27.

Húsvéti készülődés

Húsvéti készülődés A húsvéti készülődés jegyében 5-6. osztályos  diákjaink papírból tojáshéjakat készítettek, és gipsztojásokat festettek. Mindkettő az ünnepi asztal dísze lehet.

2018. január 31.

Kiállításmegnyitón a magyar kultúra napja alkalmából

Kiállításmegnyitón a magyar kultúra napja alkalmából

A magyar kultúra napja alkalmából érdekes kiállításon vettek részt az Ady Endre Elméleti Líceum diákjai Czirják Enikő rajztanárnő vezetésével.

A nagyváradi Vár „A” épületében található galériában, a Tanoda Egyesület  és a Berettyó Kulturális Központ közös szervezésében, Tóth Sándor berettyóújfalui festőművész Londontól Isztambulig című kiállítását tekintették meg.

Köszöntőt mondot Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere, valamint Kecse Gabriella, a Tanoda Egyesület elnöke.2017. december 29.

Rajzkörös tevékenységek

Rajzkörös tevékenységek

A rajzkör tagjai kreatív ötleteiket változatos technikákkal és anyagokkal valósították meg az idén is: a karácsonyi ünnepek hangulatához képeslapok készítésével járultak hozzá, ruhákat terveztek, textilt festettek Klimt motívumainak felhasználásával, ezekből kollázst készítettek, a Légy kreatív címet viselő nyertes pályázat keretén belül üveget festettek, és a történelemórák témájához kapcsolódóan kartonból 3D-s totemoszlopokat készítettek.
© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad