Zabhegyezősök tavaszi programdélelőttje

2022. április 07.

A utóbbi 2 évben a Zabhegyező  még nagyobb családdá nőtte ki magát, amin még a vírushelyzet sem fogott ki, mondhatni csak még jobban összekovácsolta a társaságot. Kreatív, ambíciózus animátorok, családias hangulat, nemes célok - amelyek talán a legjobban jellemzik az egyesületet!

Ezt sok közösen eltöltött idővel, animátor-képzéssel, szabad programokkal, ötletelésekkel sikerült fenntartani, és persze hatalmas élményt és egymásra hangolódást jelentett az animátoroknak szervezett (első és reméljük nem utolsó) nyári tábor! :)

A nagy kihagyás után tavaszi programmal hozták vissza a szerevezők az animátorok és persze a gyerekek életébe is az igazi zabhegyezős hangulatot, amelyen a  Pán Péter világába repítették el a gyerekeket.

Ezzel kezdődött a Tavaszi Zabszezon, és még messze nincs vége! A zabisok újabb programokkal, játékokkal és meglepetésekkel készülnek a gyerekeknek, amiről nem érné meg lemaradni!




Zöld hét


Órarend 


Ady 250


 

Egy polc, egy könyv

A könyvtáros ajánlata

"...nem is lehetünk más célra ebben az életben, mint hogy megismerjünk mindent, amennyire lehetséges: a tarka és zegzugos világot, a megbocsátandó embereket, az egymásra morgó népeket; s amikor mindent megismertünk, amennyire lehetséges, akkor visszamenjünk oda, ahol otthon lehetünk." Tamási Áron



 



 

© 2016 Ady Endre Líceum Nagyvárad